(In Portuguese)
When someone gets home from work real tired, she thinks
"ooh I'm going to eat any junk and fall straight in bed", unless
But I didn't have anything, neither liked the junk option.
So taking a quick look into my kitchen cabinets and the freezer, the idea came.
The beans were already cooked and frozen, as I usually have them.
1/3 cup black beans
1 can tuna
1 grated carrot
1 grated beet
1 lemon
Black pepper, red pepper, oregano, salt and olive oil to taste
After grating the vegetables, I organized the dish: I made a beet circle, inside it a carrot circle, and left the center hollow. I squeezed the lemon over them.
I boiled the beans, seasoning with salt, oregano and the peppers.
I placed the beans on the dish, and over it the drained tuna, seasoned everything with salt and olive oil, and had a seat to eat!
2 comentários:
Flora, como assim feijão e atum, JUNTO? Desde quando tu ta fazendo isso? Tua mãe sabe?
ATUM É PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIXE
Tô com três posts engatilhados, só não tenho tempo de escrevê-los. Ontem fiz aquela sopa sensacional de beterraba, tá difícil me concentrar no trabalho só de lembrar dela.
Morro de saudades. Amanhã é minha colação. Vai transmitir ao vivo em http://eventos.ufsc.br/formaturas-ufsc/
se quiser dar uma soneca no começo da noite, já sabe qual a melhor programação, haha.
Beijão. Saudades imensas. :)
Post a Comment